ХК «Дружба» поступився білопільчанам у першому матчі чвертьфіналу чемпіонату області з хокею

Матч на виїзді завершився з рахунком 4:2 на користь білопільського «Лідера», але доля двохматчевого протистояння вирішиться завтра в місті Дружба

Зустріч у Білопіллі розпочалась оптимістично для дружбівчан: вже на першій хвилині матчу шайбу у ворота суперників закинув Руслан Комаров. Щоправда, перевага дружбівчан тривала не довго і наприкінці першого періоду хокеїсти «Лідера» зрівняли рахунок.

На початку другого періоду білопільчани повели в рахунку. В середині цього ж відрізку гри чисельну перевагу отримали наші земляки, але скористатись нею не зуміли, натомість пропустивши ще одну шайбу.

За сім хвилин до завершення зустрічі дружбівчанин Ігор Лещенко скоротив відставання до однієї шайби, але вже за кілька хвилин хокеїсти «Лідера» відновили перевагу в дві шайби.  

Доля путівки в півфінал вирішиться завтра о 12:00 на хокейному майданчику міста Дружба. Для того щоб пройти далі дружбівчанам потрібно закинути на три шайби більше, ніж суперники. Тож підтримка вболівальників місцевим спортсменам точно знадобиться.

Фото з архіву

error: Content is protected !!