На АТВ вийшов сюжет про нових орендарів ставка в с. Білиця, які платитимуть до бюджету в 40 разів меншу орендну плату

На Ямпільщині діє єдине в області підприємство, де вирощують осетрових та форель. Компанію заснували менше року тому, але вона вже стикнулась з низкою проблем при реєстрації та проведенні аукціону. Через це інвестори, які платять податки і запроваджують корисні для громади проєкти, зазнають збитків, – розповідається у сюжеті АТВ.

Нагадаємо, 9 лютого ситуацію з орендою ставка в с. Білиця обговорювали на сесії Ямпільської селищної ради. Зокрема, було повідомлено, що орендна плата для нового орендаря буде зменшена з 770 до 19 тисяч гривень на рік через нову нормативно – грошову оцінку земель. Адже водні об’єкти тепер розраховуються як землі за межами населених пунктів несільськогосподарського призначення. Тоді селищний голова Ольга Губар запевнила депутатів, що правових механізмів зберегти існуючий розмір орендної плати у селищної ради немає.

2 thoughts on “На АТВ вийшов сюжет про нових орендарів ставка в с. Білиця, які платитимуть до бюджету в 40 разів меншу орендну плату

  1. Что? Что? Что? Получается за весь огромный белицкий ставок они будут платить 1600 гривен в месяц и жалуются на убытки? А старая школа точно будет «патриотическим клубом» или там будут ночевать сторожа ставка? Капец, такое чувство что Ямполь выставили на распродажу

  2. Почти 800 тысяч за аукцион в бюджет сельского совета. Это что стоимость детской площадки и все необходимое для клуба, который все время закрыт и не работает. Что же там под замком такое ценное хранится?

Comments are closed.

error: Content is protected !!