Всеукрїнський благодійний фонд «Серце до серця» та молодіжна організація «Молодь Ямпільщини» розпочинають благодійну акцію «Серце до серця» на Ямпільщині. Метою цьогорічної акції є збір коштів на придбання медичного обладнання для лікарень та закупівлі слухових апаратів для допомоги дітям з вадами слуху.
У дні проведення акції «Серце до серця» – «Почуй світ!» на вулицях сіл та селищ району працюватимуть волонтери. Кожен волонтер матиме скриньку з номером, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» та бедж-ідентифікатор. Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з номером на скриньці, до якої від перехожих збиратиме гроші волонтер. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки. В рамках акції планується проведення святкових благодійних концертів, виставок, спортивних змагань, марафонів тощо.
Окрім того, скриньки акції будуть встановлені у закладах культури, фізичної культури та спорту, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних та лікувально-профілактичних закладах району.
Організатори звертаються до всіх небайдужих з закликом приєднатися до акції та стати її координатором у своєму селі, селищі, місті та особливо будуть вдячні школярам та студентам, які організують проведення акції у своїх навчальних закладах. Приєднуйтесь! Контактна інформація координатора акції в районі: 0994395829, сайт https://vk.com/serche_yampil

error: Content is protected !!