Як інформує офіційний сайт Ямпільської селищної ради:

09.07.2021 року відбувся конкурс з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення побутових відходів на території  Ямпільської селищної ради. Керуючись пунктом 30 Постанови КМУ №1173 від 16 листопада 2011 року організатор конкурсу ( селищна рада ) протягом не більш як п’яти робочих днів з дня проведення конкурсу вводить у дію відповідним актом рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на певній  території  населеного  пункту. Відповідно до пункту 31 з  переможцем  конкурсу протягом десяти календарних днів після прийняття конкурсною комісією рішення укладається договір на надання послуг з вивезення побутових відходів на певній території населеного пункту.

Сьогодні 12.07.2021 року на засіданні виконавчого комітету Ямпільської селищної ради затверджено протокол конкурсної комісії з визначення виконавця послуг зі збирання побутових відходів на території Ямпільської селищної ради. Для того щоб спростити процедуру розрахунків з надавачами послуг, прийнято рішення  укласти договір з ПП «Броус» з 01.08.2021 року, також цим же рішенням надано право ТОВ « Водолій-БС» надавати послуги зі збирання та вивезення побутових відходів до 31.07.2021 року.

Надалі послуга буде надаватися згідно графіку.

1 thought on “До кінця липня вивіз побутових відходів в смт Ямпіль здійснюватиме ТОВ “Водолій БС”, – Ямпільська селищна рада

  1. Так как в понедельник мусорной машины не было, то гора мусорных пакетов и мешков лежит за бывшим общежитием, накрытые какой-то тряпкой. За ночь собаки и вороны эту тряпку стянули и до утра этот мусор разнесли в радиусе 20-30м. Утром дворники растянутый мусор убрали, сложили в кучу и опять накрыли тряпкой…Впереди ночь, собаки, вороны. У меня вопрос к руководству ОТГ: кто именно из господарников и профессианалов нашей ОТГ понесет наказание за допущеную халатность(не вывоз мусора)? За то, что в условиях карантина, в 70-ти градусную жару двое суток в центре поселка, в жилом массиве лежит гора мусора? Или все исправно получат з/платы и премии и будут дальше ходить с умным видом?

Comments are closed.

error: Content is protected !!