ПП «Броус» не вивозитиме сміття у виді опалого лист, гілля, будівельних відходів та меблів

Про це інформує офіційний сайт Ямпільської селищної ради

«Послуга надається з вивезення твердих побутових відходів. До твердих побутових відходів відносять картон, газетний, пакувальний або споживчий папір, всіляку тару (дерев’яна, скляна, металева); предмети та вироби з дерева, металу, шкіри, скла, пластмаси, текстилю та інших матеріалів, що вийшли з ужитку або втратили споживчі властивості; зламані або застарілі побутові прилади, — сміття, а також харчові відходи. Зауважимо, що до ТПВ не відноситься опале листя та гілля, а також будівельні відходи та меблі», – зазначається у повідомленні.

Напередодні, 10 серпня, першим заступником селищного голови Сергієм Кузьменко спільно з начальником відділу житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою, комунальної власності та земельних відносин Артемом Скорозвоном було проведено робочу зустріч з директором ПП «Броус» Андрієм Кочатком. На даній зустрічі було обговорено проблемні питання щодо збирання та вивезення твердих побутових відходів, а також недоліки, що виникли у процесі діяльності підприємства. У зв’язку з чим було уточнено та погоджено графік і маршрут збирання сміття.

7 thoughts on “ПП «Броус» не вивозитиме сміття у виді опалого лист, гілля, будівельних відходів та меблів

  1. Якщо не будуть брати на вивоз то не всі мають транспорт їздить на рудню. А як завжди будуть викидати яри балки робити стихійні звалищя і звісно палити. Влада що розраховує на ентелегентність громадян так їх ще навчать довго треба

  2. Ну и где ваш график и маршрут? Люди должны сами догадаться или как? А к “…предмети та вироби з дерева, металу, шкіри, скла, пластмаси, текстилю та інших матеріалів…,” -не относятся старая сломаная мебель ? Или трактует каждый как хочет?

  3. А хто дасть роз’яснення чому тариф на вивоз залишився без змін і його складові, і чи входить до нього проїзд машини з шостки і назад.

  4. А кого и чем не устраивал Водолей. У них все было уже четко отлажено, Люди были довольны. Зачем изобретать велосипед если он уже есть. И кто спросил мнение жителей Ямполя? Вот так и дальше будет ….. к сожалению.

  5. Водолею за такой тариф не выгодно возить,он сам отказался,а повышение тарифов не согласовал поселковый совет. У нас и так тарифы самые высокие в области. Вот от сюда и весь сыр-бор.

  6. Тут справа в тому що не може бути однаковий тариф у двух різних надавачів послуги. У них різні складові. Крім того тариф затверджено без громадських слухать

Comments are closed.

error: Content is protected !!