Освіта за кордоном для Ваших дітей – освітні програми від Educat

Освіта за кордоном для Ваших дітей

Напевно, кожні батьки замислювалися про краще майбутнє для своєї дитини. І одним з таких варіантів є шкільна освіта за кордоном. Ймовірно, що у зв’язку з цим у Вас виникало чимало. Про все докладніше ми розповідаємо далі.

Навчання за кордоном великі можливості

Середня освіта за кордоном — це здобуття якісної освіти дитини та можливість надалі вступити за допомогою спеціальних грантів і програм до університету за кордон. Це кращий шанс для побудови успішної кар’єри, розвитку дитини як самодостатньої особистості, придбання нових знань, умінь і навичок, а також ідеальне знання іноземної мови. Річ у тому, що чим молодша дитина, тим їй легше пристосуватися до нових умов, іншої системи отримання знань і вивчити мову. Адже не дарма кажуть, що діти схоплюють на льоту. Мрія про вищу освіту в Німеччині або в іншій країні Європи стає реальною. Середня освіта за кордоном — це розумна інвестиція в майбутнє Вашої дитини.

Переваги навчання

  • Знання мови. Потрапляючи в мовне середовище, дитина може практикувати іноземну мову з носіями, розширюючи як спеціальну лексику, так і загальну. Це дозволить йому розуміти інших на високому рівні не тільки в побуті, але і діловому форматі спілкування або на сленгу.
  • Особлива система знань. З Вашою дитиною будуть займатися найкращі вчителі за авторськими методиками, використовуючи сучасні технології, індивідуальний підхід і велику кількість практики, що дозволяє якісно закріпити отримані знання.
  • Розвиток особистісних якостей дитини. Самостійність, комунікабельність, підприємливість — далеко не повний список корисних якостей, які придбає Ваше чадо. Дані навички допоможуть йому не тільки стати успішною особистістю, а й допоможуть підготувати до різних життєвих ситуацій.
  • Привілей до вступу до ВНЗ. При вступі до ВНЗ за кордоном перевага віддається тим учням, хто закінчив школу в тій же країні. Наприклад, учню буде легше отримати вищу освіту в США.

Серед недоліків можна відзначити тільки віддаленість від батьків, проте завжди є можливість відвідування. Також варто враховувати, що деякі діти не готові до самостійності, але середня освіта за кордоном — це якраз-таки виховати в дитині самостійність і почуття відповідальності.

Яка вартість?

На вартість навчання за кордоном впливає кілька чинників:

  • Вибір країни. Навчання в США, Канаді та Великобританії обійдеться трохи дорожче, ніж в інших країнах. Це пов’язано з тим, що рівень життя в цих країнах значно відрізняється, але така освіта вважається світового рівня.
  • Проживання в кампусі або в сім’ї.
  • Приватний або повний пансіон.

Educat надійний помічник в отриманні освіти

Освіта за кордоном для українців стає все доступнішою завдяки компанії Educat. Ми пропонуємо свою допомогу в пошуку програм навчання для дітей і дорослих, оформленні необхідних документів для вступу, а також надаємо консультації з детальним розбором питань. З нами Ви можете бути впевнені в якісній освіті своєї дитини, адже вже понад 10 років ми допомагаємо втілювати мрії про успішне життя українців! Про освітні програми за кордоном можна познайомитись через короткі познавальні відео на YouTube каналі Educat.

error: Content is protected !!