В Ямполі відзначають День звільнення (фоторепортаж)

В селищі відбулись урочистості з нагоди 78-ї річниці з Дня звільнення Ямполя від німецьких окупаційних військ  

Як сповіщають архівні джерела, у ніч з 2 на 3 вересня наше селище було звільнене силами 75 Гвардійської дивізії. При цьому, річницю визволення ще за радянських часів було вирішено відзначати саме 2 вересня.

Урочистості з нагоди свята відбулись сьогодні біля Меморіалу землякам – визволителям,  де був проведений невеликий мітинг та традиційне покладання квітів. У заході взяло участь керівництво селища, працівники селищної ради, закладів культури, поліції, центру комплектування та соціальної підтримки, учні загальноосвітніх шкіл.

На жаль, вже вдруге загальноселищні урочистості відбулись перед пам’ятниками, які перебувають у незадовільному стані. Меморіал землякам – визволителям та пам’ятник над Братською могилою цього року залишились навіть без косметичного ремонту.  

5 thoughts on “В Ямполі відзначають День звільнення (фоторепортаж)

  1. Шановна голово.Не треба говорити,що журналісти тільки погане в роботі селищної ради показують.Але зробити хоча б косметичний ремонт протягом літа можливо було.Я не кажу ганьба,але це обличчя ваше і ваших замів.Сумно.Хоча це на зарплату не впливає.

  2. Самое главное этому человеку даже не стыдно стоять у такого памятника. Муженёк медные буквы с мемориала позабирал, а это решила его полностью давалить.

  3. Люди будьте ввічливі. Навіть до вишиванки причепились. Вам би було краще, якби вона ходила як бомж? Купить і ви собі, вона коштує не дорого. Спасибі за те, що пам”ятаєте за день визволення і
    9 Травня.

    1. суть не в вышиванке как таковой. Суть в высшей степени лицемерия

Comments are closed.

error: Content is protected !!