З наступного тижня більшість шкіл та дитячих садочків Сумської області можуть бути закриті на карантин, – голова Сумської облдержадміністрації

Відповідне повідомлення на своїй сторінці в Фейсбук опублікував голова Сумської ОДА Дмитро Живицький

«Це буде зроблено у навчальних закладах у яких мінімум 80% працівників не будуть щеплені хоча б першою дозою вакцини!

Така ситуація складається (не дивлячись на щоденні нагадування та роз’яснення з боку Міністерства охорони здоров’я України та Сумської обласної державної адміністрації) через погану організацію процесу по вакцинації освітян головами громад та керівниками самих закладів!

А вчитель вашої дитини – вакцинувався проти СОVID-19 чи ні?

Ситуація з коронавірусом в Україні погіршується. Уже сьогодні перевищені показники за рівнем госпіталізації у деяких регіонах України. Хворіють діти!

З кожним днем ми спостерігаємо все більшу кількість хворих на СОVID-19 і на Сумщині.

Ми не можемо допустити тотального локдауну, переповнених лікарень і смертей в області!

При переході у “жовту” зону карантину, школа, у якій провакциновано менше 80% працівників, переходить до навчання в онлайн-режимі. До “жовтої зони” наша Сумщина може потрапити уже наступного понеділка!

Про організацію вакцинації для педагогічних колективів мали би подбати керівники до першого вересня.

Обов’язково задайте питання вчителям та вихователям своїх дітей: “А Ви вакцинувалися? Чи вже вакциновано 80% працівників вашої школи чи дитячого садочка?”», – зазначається у повідомленні.  

6 thoughts on “З наступного тижня більшість шкіл та дитячих садочків Сумської області можуть бути закриті на карантин, – голова Сумської облдержадміністрації

  1. Дуже дивно, коли кажуть, що заклади освіти будуть працювати за умови 80% вакцинованого персоналу. А як же учні? Адже їх набагато більше, ніж персоналу у будь-якому закладі освіти: школі чи університеті!

  2. Заколебали!!! Как же хочется нашей власти воспитать дебилов, которыми легко управлять!!!

  3. Главные причины закрытия это дибилизация подрастающего поколения и цена на газ. На местом уровне естественно рассматривается за основную цель стоимость газа. Руководство ОТГ просто обязано не дать закрыть заведения. По крайней мере те что отапливаются дровами. Об этом карантине было известно с начала лета как минимум. Почему не прокачали такой вариант как закрытие одной школы на возможный карантин с дистанционкой, а другая т.е первая, пусть работает. У кого лапша коронавирусная на ушах тот пусть дома сидит на карантине, кто нормальный пусть учится. Детсадики ни в кое нельзя закрывать. Пусть себя закроют, вреда хоть меньше от вашего руководства.

  4. ну що не смішно ? а в 19-му казали хоть по ржем і хуже точно не будет …а зараз вже влада не така . ефекту від нового карантину практично не буде , бо провакциновані вважають себе безсмертними і розносять інфекцію всюди .

Comments are closed.

error: Content is protected !!