Ямпільські каратисти вибороли в Шостці десять нагород

Про це інформує офіційний сайт Ямпільської селищної ради

9 жовтня 2021 року у м. Шостка в спортивному комплексі «Імпульс» відбувся чемпіонат області з карате-до версія (SKIF), у якому взяли участь команди з Сум, Лебедина, Охтирки, Конотопу, Києва, Дружби, смт Ямпіль, смт Свеса. Загальна кількість учасників 180 спортсменів.

Дуже вдало виступили спортсмени збірної команди трьох громад під прапором КЗ ДЮСШ.

Вісім з десяти спорстменів стали призерами, з них  п’ять посіли перші місця.

У програмі КАТА серед юнаків та дівчат віком 12-13 років переможцями стали: Марія Клипа (смт Ямпіль), Кирило Коник (смт Свеса).

 У програмі куміте (вільні поєдинки) у різних вагових категоріях серед юнаків 14-15 років переможцями стали: Антон Бондар (с. Прудище),         Дмитро Демич (смт Ямпіль) і в категорії юнаків 16-17 років в абсолютній ваговій категорії перше місце посів Микола Кокоровець (смт Ямпіль), який також взяв участь в якості судді на татамі.

Срібними призерами стали: Тимофій Дзюба (м. Дружба) – у категорії юнаків 12-13 років, Богдан Знайченко (смт Ямпіль) – у категорії юнаків 14-15 років.

Бронзову нагороду отримав Станіслав Хоменко (смт Ямпіль), який брав участь у змаганнях вперше.

Учасниками чемпіонату були: Юлія Перевознюк (смт Ямпіль), Дмитро Головінов (смт Ямпіль), Руслан Ходак (смт Ямпіль).

Керівництво Ямпільської КЗ ДЮСШ щиро вітає всіх переможців, а також учасників чемпіонату з вдалим виступом та висловлює подяку батькам.

Особлива подяка Олександру Рубану за професійне виконання обов’язків у суддівстві змагань.

error: Content is protected !!