Ямпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 потрапила у програму «Велике будівництво», – Ольга Губар (відео)

На реконструкцію навчального закладу з Державного бюджету виділять 35-37 мільйонів гривень.

Про це під час сесії селищної ради повідомила селищний голова Ольга Губар

-Після коригування проект передбачатиме міні-котельню на альтернативних видах палива, термомодернізацію всіх будівель, упорядкування території (стадіону, доріжок, зон відпочинку), капітальний ремонт поверхів, заміну віконних та дверних блоків, заміну електропроводки і, якщо ми встигнемо, заходи по пожежній безпеці, – зазначила селищний голова.   

На виготовлення документації по цьому проекту Ямпільська селищна рада виділила 293 тисячі гривень. За ці кошти проведуть коригування проекту, його експертизу та оцінку впливу на довкілля. Ще 49,5 тисяч гривень  витратять на оплату дизайнерських послуг (виготовлення 3D презентації), але кошти на це виділили з бюджету Шосткинського району.

2 thoughts on “Ямпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 потрапила у програму «Велике будівництво», – Ольга Губар (відео)

  1. Олени бля, какая нах большая стройка? Та же стройка как и со спорткомплексом? Или как с садиком? Как вы уже достали все уроды. Кто вам 35кк даст? На зарлаты денег собрать не можете, сокращаете всех. Опять Деркач наймет штукатуров за 1 лям а 30 лямов распилит. Не забудьте в жовтоблевотныйый цвет покрасить. Поздравляю. Щенявмэрло!

  2. Стройка это хорошо. Это заслуга президента, а не лентяйки Губар.
    Как бы не было плохо с коммуналкой сейчас, но дороги в районе начали ремонтировать благодаря “великому будівництву” Деркачевских проституток нужно гнать с громады. Надеемся что на следующих выборах в Раду Деркачь не пройдет.

Comments are closed.

error: Content is protected !!