У Воздвиженському горів металевий контейнер

29 жовтня о 02:20, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння металевого контейнера по вул. Студентська в с. Воздвиженське, на Ямпільщині. Про пожежу повідомили випадкові перехожі, які побачили дим з середини споруди. На місце події було направлено відділення чергових караулів 9 – ї державної пожежно – рятувальної частини та 32 – го державного пожежно – рятувального посту і добровільну пожежну команду с. Орлівка.

Про це інформує Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено облицювання стін контейнера та 15 куб. м пиломатеріалів всередині. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1 км від осередку горіння.

О 04:23 загоряння локалізували, а о 08:13 – витративши на гасіння майже 12 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 6 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник добровільної пожежної команди с. Орлівка.
За попередніми висновками фахівців ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, а тому рятувальники вкотре закликають дотримуватись правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та пічного опалення.

error: Content is protected !!