Ямпіль. Підсумки тижня: нові автомобілі «Укрпошти», відкриття церкви в Чуйківці та перші метри нового асфальту на дорозі до Степного

Добігає до завершення останній повний тиждень листопада, а значить саме час проаналізувати його головні новини.

Для ямпільчан цей тиждень запам’ятається стартом поштової реформи, черговою смертю від коронавірусу та відкриттям церкви в селі Чуйківка.

Нові правила роботи старої пошти

24 листопада в Ямполі відкрили Базовий центр «Укрпошти», який обслуговуватиме Ямпільську, Свеську, Дружбівську громади та сусідні громади колишніх Середино-Будського та Глухівського районів. Крім того, ямпільські поштарі отримали сім нових поштових автомобілів, на яких бригади «Укрпошти» і будуть приїжджати в села.

Як вже повідомляло наше видання, пересувні поштові відділення в селах запрацюють вже з 1 грудня.

В Чуйківці відкрили церкву

Храм, який відбудували на місці згорілої в 2014 році церкви Успіння Пресвятої Богородиці, освятили 25 листопада. Чин освячення новозбудованого храму і першу Божественну літургію в ньому звершив архієпископ Конотопський і Глухівський Роман.

Перші метри нового асфальту між Білицею та Степним

Як вже інформувало наше видання, роботи з вкладання нового асфальтного покриття на ділянці дороги О191802/Т-19-15/-Білиця-Степне могли відкласти на наступний рік через погодні умови. Проте кінець листопада видався досить теплим та сухим. Тож дорожні служби змогли приступити до найвідповідальнішого етапу ремонтних робіт – вкладання асфальту.

Нова жертва коронавірусу

На території Ямпільської, Дружбівської та Свеської громад хвиля захворюваності коронавірусом поступово відступає, але небезпечний вірус забирає чергові людські життя. На поточному тижні на території колишнього Ямпільського району зафіксували 27-му смерть від COVID-19 – не стало жителя Марчихиної Буди.

2 thoughts on “Ямпіль. Підсумки тижня: нові автомобілі «Укрпошти», відкриття церкви в Чуйківці та перші метри нового асфальту на дорозі до Степного

  1. Так слушайте все мой указ.
    Школы закрыть, больницу закрыть, заводы закрыть, всех людей с высшим образованием отправить в Польшу клубнику собирать, церкви построить, много церковь.

    1. Есть старый анекдот, до революции у нас была церковь и кабак, пришли коммунисты и появился колхоз, школа, библиотека, больница, ну теперь у нас опять церковь и кабак ! Выводы делайте сами….

Comments are closed.

error: Content is protected !!