Селищна влада хоче, щоб КП «Ямпільське» займалось коноплярством (відео)

Для цього комунальному підприємству виділили більше 35 гектар землі неподалік села Воздвиженське.

За словами селищного голови Ольги Губар це потрібно для того, «щоб менше субсидіювати підприємство»

 -КП «Ямпільське», поки у нас немає техніки, матиме право зайти у спільний обробіток. Є така форма надання землі в оренду. У нас в області є цікава програма по розвитку кластерного виробництва, є люди, які займаються коноплярством. Хочемо у цьому напрямку заключити угоду на спільний обробіток, тому що є перспектива переробки на території громади – у Воздвиженському є підприємець, який закупає обладнання для переробки коноплі, а це нові робочі місця і ми зацікавлені у них.

Ольга Губар зазначила, що у перспективі один з напрямків коноплярства може розвиватись на території Ямпільської громади.

Проект «Ямпільське інтернет-телебачення» реалізується Ямпільським інформаційним агентством спільно з ГО «Асоціація професійних журналістів та рекламістів Житомирщини» у межах проекту «Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей «ЗМІ нових громад», що здійснюється у партнерстві з ГО «Сумський прес-клуб» (Суми), ГО «Медіа-центр «Моє місто» (Чернігів) і ГО «Інститут Креативних Інновацій» за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

1 thought on “Селищна влада хоче, щоб КП «Ямпільське» займалось коноплярством (відео)

Comments are closed.

error: Content is protected !!