🔴 📸 Росіяни обстріляли ферму на околиці Глухова, осколкові поранення отримали двадцять корів

Другий день поспіль російські військовослужбовці обстрілюють Глухів. Якщо напередодні головною мішенню окупантів стали військові, то сьогодні вони взялись за цивільну інфраструктуру.

Близько 12 години дня в Глухові прогриміло відразу три серії вибухів. Так як вибухи були серійними, місцеві зробили висновок, що це був удар з градів, або удар з різних видів озброєнь.

Наша знімальна група опинилась на місці обстрілу вже за півгодини. Над північно-східною околицею міста піднімався чорний дим, тліли та місцями палали зарості чагарнику на великій площі. На жаль, один зі снарядів влучив у ферму.

Десь біля 12 години ми почули вибухи, але спочатку не надали їм значення, бо думали, що то тренуються наші військові, – розповідає очевидець обстрілу Віктор. –Але коли після чергового вибуху нам впав на голову світильник, ми зрозуміли, що це був приліт і приліт саме по нам. Обстріл був через дорогу, а потім, буквально, між сараями у нас прилетіло. Є поранені корови, люди не постраждали.

Головний ветлікар ферми Валерій розповідає, що осколкові поранення отримали двадцять корів. Всім їм була надана допомога, але характер поранень говорить про те, що виживуть далеко не всі тварини.

-Це сталось в обідню перерву, ми почули перші вибухи і вийшли на вулицю, бо подумали, що це автотранспорт. Були чутні далекі вибухи за лісосмугою, а буквально за 15-20 хвилин почулись сильні вибухи, спочатку справа від сараю серіями, а потім ми чули свист і пішов дим з нашого сараю. В цей час ми всі були в укриттях, ховались…

Матеріал про вчорашній обстріл іншої околиці Глухова, в результаті якого загинули, як цивільні, так і військовослужбовці, ми зможемо дати після 20 години вечора, коли сплине 24 годинний термін, який обов’язковий у випадку обстрілу військових об’єктів.

error: Content is protected !!