У Шостці ледве врятували чоловіка, який провалився у яму з смолянистою сумішшю

Подія трапилася вчора, 16 червня, у другій половині дня. 2-й Державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС у Сумській області інформує, що о 16:45 перехожі повідомили про необхідну допомогу чоловікові в районі Шосткинського елеватора.

Виїхавши за викликом,  рятувальники побачили злиту в яму суміш (чи то відпрацьованих паливно-мастильних матеріалів, чи то бітуму й асфальту – поки не з’ясовано), в яку впав чоловік і кликав на допомогу. Добре, що в той час проходили перехожі і викликали рятувальників. Сам чоловік вибратися не міг. Смолянистої речовини було десь по пояс, тим не менш в’язка суміш дедалі більше засмоктувала. На момент прибуття рятувальників на поверхні залишалися тільки частина голови й плеча.

Рятувальники його витягли, дали попити, викликали “Швидку допомогу” і почали відмивати постраждалого…

Як зазначає старший лікар Шосткинської станції екстреної медичної допомоги Павло Кузьмін, постраждалого доправили до лікарні, майже годину відмивали бензином.

Чоловік пенсійного віку. Сам він розповів, що пас овечок, одна вівця провалилася в яму з невідомою речовиною. Намагаючись врятувати тварину, і сам ув’яз…

Внаслідок дії смолянистої речовини у чоловіка  алергічний дерматит. Після надання необхідної допомоги в лікарні, його відпустили додому.

Шостка.INFO

error: Content is protected !!