🔴 📸 «Малюнок для захисника»: В Ямполі провели патріотичну акцію

На День Конституції в Ямполі збирали дитячі малюнки для українських військовослужбовців. Місцевих дітлахів запросили принести свої патріотичні малюнки до центрального парку, де їх обмінювали на солодощі.  

Як тільки ми дізнались про акцію, син одразу захотів малювати, бо це його мрія: він хоче бути військовим, – розповідає ямпільчанка Марія. – А зараз, поки він ще маленький, він хоче допомагати армії. Своїм малюнком підняти настрій людям, які нас захищають. Я трохи підказувала, але він сказав «Мамо, я буду сам малювати», навіть трохи засмутився, що мама намагається допомогти.

Я малював сердечко з прапором України на ньому, – розповідає шестирічний Тимур. -Я спочатку обводив олівцем, потім трохи стер, щоб не було видно. Потім обводив синім, намалював лінію синю, потім домалював ще жовтий куточок, а потім намалював, дивлячись на плакат, правильно букви. Підписав: «Слава Україні – Героям Слава!».

-Відразу ж, коли дізнались про цю акцію, зраділи і вирішили разом зі своїми дітьми намалювати нашим героям невеликі малюнки, – розповідає ямпільчанка Даша. – Віднесли  їх на цю акцію: діти раді і ми раді, що зробили такий внесок. Малювали чашечки: одну жовту, а іншу синю – в кольорах прапора України.

-На акцію я малювала малюнок, де зображала наших військових, – розповідає юна ямпільчанка Ліза. – Я хочу передати їм, щоб вони були більш радісні і скоріше повернулися додому.

Як розповідає начальник відділу культури та туризму Ямпільської селищної ради Аліна Кабанова, всі зібрані дитячі малюнки будуть передані військовим, як тим, що захищають Ямпіль на блокпостах, так і тим ямпільчанам, які зараз на лінії фронту.  

-Сьогодні у нас дуже багато діточок, які приймають участь у акції «Принеси малюнок – подаруй солдату». Дітей, дійсно, дуже багато – вони всі розмальовані символікою нашої країни. Багато малюнків і багато смаколиків. Я впевнена, що нашим військовим буде приємно отримати таку дитячу підтримку у цей нелегкий час.  

За словами очільниці місцевого відділу культури, паралельно з дитячою акцією, в Ямполі проходив концерт, на якому вже дорослі ямпільчани збирали кошти на допомогу Збройним Силам України.  

ю1

ю2

ю3

ю4

ю5

ю6

ю7

1 thought on “🔴 📸 «Малюнок для захисника»: В Ямполі провели патріотичну акцію

  1. Показуха. Люди, которые организовывали этот патриотический праздник, ещё пол года назад организовывали концерты за Деркача и его ФСБшную команду. Потому просто не верю – вовремя перекрасились.

Comments are closed.

error: Content is protected !!