🔴 📸 Наш Ярослав: Ямпіль прощався з воїном-захисником Ярославом Одарченком

Для всіх свій, завжди веселий та життєрадісний, – саме таким згадуватимуть Ярослава друзі. На початку осені він добровольцем приєднався до Збройних Сил України, а 8 листопада героїчно загинув на полі бою в Донецькій області.  

-Наш солдат Одарченко Ярослав Сергійович загинув при виконанні бойового завдання в районі Новомихайлівки Донецької області, – розповідає начальник другого відділу Шосткинського РЦТК та СП Олександр Яловенко. – Він віддано служив і боронив нашу землю, шана йому і честь.  

Ямпільський селищний голова Ольга Губар зазначає, що це вже шостий герой з Ямпільської громади, який поліг смертю хоробрих за Україну.

-Він ріс разом з нами у нашому Ямполі, був активним, любив спорт. Поруч з ним завжди були друзі і сьогодні на поховання прийшло дуже багато людей. Сумно спостерігати, коли на очах у молодих людей сльози, бо це сльози горя. Він дійсно був сміливим і відважним, сам пішов захищати нас від орків. Після нього залишилась маленька донечка, коли вона виросте, буде пишатись своїм батьком, бо він герой. Для всіх ямпільчан він був і буде героїчною людиною, яка стала на захист нашої України.

В останню путь Ярослава проводжали друзі, люди, які протягом багатьох років були з ним поруч, добре знали нашого захисника.

-Ярослав був світлою людиною, кращим другом, кращим кумом, – розповідає Сергій Ткаченко. – Завжди активний і життєрадісний, ми завжди його будемо пам’ятати.  Він сам пішов на фронт, добровільно пішов у військкомат, щоб захищати нашу Україну. Ми часто переписувались, коли був зв’язок. Я давав йому поради, які сам знав по своїй службі. А потім Ярослав потрапив на нуль і зв’язок з ним припинився.

-Ми поховали нашого друга, веселу та чуйну людину, – розповідає Аліна Кабанова. –Про Ярослава лише позитивні спогади, це людина, у якої мільйон друзів. Разом з ним і нашими друзями у нас пройшла юність і коли трапилась така біда, я переглядала наші фотографії і не знайшла жодної, де б Ярослав не посміхався.

Ярославу Одарченку було лише 33 роки. У нього залишились трирічна донька, дружина та батьки. Вічна пам’ять і слава герою!

Ярослав 2
Ярослав 3
Ярослав 4
Ярослав 5
Ярослав 6
Ярослав 7
Ярослав 8
Ярослав 9
Ярослав 10
Ярослав 11
Ярослав 12
Ярослав 13
Ярослав 14
Ярослав 15
Ярослав 16
Ярослав 17
Ярослав 18

error: Content is protected !!