Міжнародний букмекер 1 вин надає свої послуги на просторах віртуального iGaming, починаючи з 2016 року. За весь період своєї діяльності контора встигли кілька разів провести ребрендінг. Під час цього процесу розробники врахували всі помилки, допущені раніше, а також зауваження клієнтів, які встигли скористатися послугами 1win бк. З цієї причини ставки на спорт в режимі онлайн з кожним днем ​​набирають все більшої популярності серед беттерів саме на цьому майданчику. Тут можна не тільки заробляти непогані гроші, а й переглядати трансляцію матчів та вибраних турнірів.

Особливості роботи букмекера 1 вин та ставки на спорт

Букмекерська компанія 1він надає свої послуги на законних підставах, оскільки має офіційну ліцензію, видану регулюючими органами Кюрасао. Основна частина клієнтської аудиторії представлена ​​користувачами з країн Європи, СНД та Південно-Східної Азії. Базовим напрямом роботи контори є ставки на спортивні дисципліни. Вони вважаються різновидом азартних розваг, головною метою яких є прогнозування результату спортивного заходу. У разі перемоги значення коефіцієнтів множиться на розмір зробленої ставки.

Типи ігрових дисциплін – варіанти ставок

На офіційному ресурсі компанії клієнти можуть укласти парі на 23 різновиди спортивних дисциплін, а також 12 напрямків у галузі кіберспорту. Весь асортимент подій знаходиться в окремій категорії під назвою «1win Лінія». Щоб розпочати свою кар’єру онлайн беттера, новий клієнт компанії має обрати спортивний захід та вивчити всі доступні варіанти результатів. Кожен результат події має певне значення коефіцієнта. Після вибору конкретного результату гравцям залишається лише вказати суму ставки та активувати клавішу укладання парі. Після завершення поєдинку ставки будуть автоматично конвертовані букмекерською компанією.

Різновиди ставок на спорт на сайті 1win

1win офіційний сайт є тим місцем, де представлено кілька типів ставок на спортивні дисципліни. При цьому кожний заклад має свої ключові особливості.

Тому перед тим, як вносити кошти на рахунок, варто вивчити кожен вид:

  1. Класичний ординар. Відкрити купон з таким типом ставок можливо тільки до початку спортивної події. Вибрати захід слід у розділі «Лінія», де перелічені всі події, які проводяться протягом кількох днів.
  2. Ставки в реальному часі (лайв). Після початку поєдинку подія автоматично переноситься у вкладку Live. Характерною рисою цього розділу вважається постійна зміна коефіцієнтів події з урахуванням перебігу заходу. Значення коефіцієнтів оновлюються кожні 5 с, тому беттерам потрібно діяти швидко та уважно, щоб не програти гроші. В інших параметрах ставки у цьому режимі нічим не відрізняються від класичних.
  3. Експрес. Цей різновид укладання парі має суттєві відмінності від двох попередніх. Ключовою особливістю вважається складання парі відразу на кілька спортивних заходів. Так в купоні значення коефіцієнтів всіх поєдинків перемножуються між собою. Результатом цього є значні суми виграшу порівняно із класичними ставками. Єдине, що варіантів укладання парі в експрес-ставках не так багато, тому беттерам доведеться обмежити свій вибір.

Закриття купону та виведення коштів

Будь-якої миті гравці можуть зробити кешаут. Така можливість дозволяє їм зберегти певну частину вкладених на ігровий рахунок коштів у разі, коли беттери бачать, що програють. В результаті зроблена ними ставка не чекатиме завершення поєдинку. Виведені з гри гроші можна використовувати для відіграшу, поставивши на інший результат перебігу події. Головне, що потрібно знати, що кешаут можна зробити тільки в класичних ставках та парі в режимі реального часу. При цьому його розмір залежатиме від значення коефіцієнта та часу, що залишився до кінця поєдинку.

error: Content is protected !!