🔴 📸 «Вже вирішили проблему опалення»: в Ямполі триває ремонт спортивного комплексу

В Ямполі відновлюють спортивний комплекс, у якому розміщується місцева дитячо-юнацька спортивна школа.

Розпочали роботи місцеві ентузіасти, а зараз до процесу потужно долучилась і місцева влада, – розповідає ініціатор ремонту Петро Ковальов. 

-Найголовніше, що зробили – це вирішили проблему з опаленням. Тепер опалюється спортивна зала і роздягальня, тобто діти вже можуть займатися: руки вже не мерзнуть, м’яч не дубіє, діти комфортно себе почувають. Практично по всьому корпусу замінені вікна, міняються двері, почали ремонтувати роздягальні, ось встановлюємо освітлення. У планах довести спорткомплекс до більш-менш таких умов, щоб діти могли займатись у комфортних умовах.

Приміщення спорткомплексу не опалювалось з 90-х років, – розповідає Андрій Мартиненко. В дитинстві чоловік сам займався тут футболом, пізніше працював тренером, а сьогодні привів на тренування доньку Поліну.

– Спочатку були батареї і було тепло, а потім батареї зникли, ми ж дітьми були – не знали, чому і як. Пам’ятаю, що приходив тренер у шапці-вушанці, в кожусі та валянках. Протікав і дах, ми намагались його залатати, скидались та купували руберойд, коли вже були старші. Зараз вже тепліше стало, поставили котел, роздягальні теплі, там можна перевдягнутись, у залі не дуже тепло, але і холодне повітря у горло вже не заходить. Для тренувань достатньо, я вважаю.  

Проведені ремонтні роботи дозволили відновити футбольну секцію для дітей. В спортивну школу прийшов молодий тренер Сергій Сергійко, тепер тренування проходять тричі на тиждень.

-Я набрав молодшу та старшу групу – там 11, 10 та 9 класи. Молодших ходить десь 25, а старших – 15-16. Мені подобається займатися з дітьми і бачити, як вони прогресують. Сподіваюсь, вони проб’ються, потенціал є у них.

Тренування дітям подобаються, – розповідає ямпільчанка Юлія, яка прийшла до спорткомплексу разом з сином Артемом.  

-Як тільки розпочались заняття – ми відразу ж записалися, подобається, бо він у мене дуже любить бігати та грати. Завжди питає: мамо, а що сказав тренер? Я ж, звісно, говорю, що добре, але треба ще краще.

А ямпільчанка Ганна привела відразу двох своїх дітей: сина Максима та доньку Юлю, говорить, що в спорткомплексі є всі умови для занять.

-Сину дуже подобається футбол, а донька, як кажуть, підтримка для брата. Вдома віджимається, присідає – робить все, як говорить тренер.  

Спортивний комплекс в Ямполі був побудований в 1991 році місцевим механічним заводом. В 2005 році споруду передали Ямпільській районній дитячо-юнацькій спортивній школі, а після ліквідації району в ній працює ДЮСШ Ямпільської громади.

ч2

ч3

ч4

ч5

ч6

error: Content is protected !!