Чи знали ви, що повна вартість діаманту складається не лише з кількості граней та його ваги, а ще й від його кольору та чистоти? Абсолютно чисті та прозорі справжні діаманти в природі зустрічаються дуже рідко, зазвичай в їх структурі можна помітити маленькі мікротріщинки чи взагалі інші кристали. А колір може змінюватись в 10 значній гамі в залежності від взаємодії з навколишнім  середовищем , та впливу природного опромінювання радіацією.

Все це та багато інших цікавих речей про ювелірні вироби і, зокрема, де купить бриллианты киев ви може дізнатись на сайті компанії Zbird zbird.com.ua, а також придбати оригінальні, та якісні прикраси за найнижчою ціною на ринку України. Так як компанія Zbird zbird.com.ua є виробником ювелірних товарів, а не їх дилером, їх ціна значно відрізняється, своєю привабливістю від інших роздрібних магазинів, в середньому різниця складає 20-70%, що не може не подобатись, постійна система акційних товарів дозволяє взагалі зекономити до 90% на вартості ювелірного виробу. У компаній виробників ви завжди зможете задовольнити саме вашу потребу, адже вони не прив’язанні до наявності виробу, його форми, розміру чи матеріалу основи, будь-то в жовтому, білому або  рожевому золоті, чи основа буде виконана з платини. З роками експлуатації ви можете не переживати, що прикраса втратить свою привабливість, адже Zbird zbird.com.ua надають довічну гарантію і безкоштовне сервісне обслуговування на чистку та полірування вашого ювелірного виробу. Завдяки послузі лазерного гравіювання Ви можете зробити свою прикрасу особливою, замовивши на ній оригінальний напис, ця послуга є повністю безкоштовною, як і доставка виробу в межах України.  В штаті компанії Zbird https://www.zbird.com.ua є свій сертифікований експерт-гемолог, який особисто перевіряє та гарантує якість кожного камінчика, який надходить до цеху. Кожен дорогоцінний  камінь має свій сертифікат якості, завдяки якому ви можете бути абсолютно впевнені що купуєте справжній камінь, і його ціна повністю виправдана. Цей документ видається після ретельної діагностики каменю та перевірки його ключових характеристик, а саме кольору, ваги, чистоти та огранювання каменю. Завдяки злагодженій роботі команди професіоналів та новітніх технологій 3D-моделювання, виріб може бути виготовлений під замовлення з любого вашого ескізу чи фотграфії.

Купуючи разом з Zbird zbird.com.ua ви придбаєте дійсно якісну та дорогоцінну прикрасу, зекономивши значну суму, яка буде виділятись на фоні всіх інших та блищати довгі роки.

error: Content is protected !!