Прокуратурою Сумської області спільно з Управлінням захисту економіки в Сумській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання головою однієї з сільських рад Ямпільського району від фізичної особи неправомірної вигоди за виділення земельної ділянки.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Сумської області.

У вівторок, 24 січня 2017 року, правоохоронці затримали очільника села безпосередньо після отримання ним 28 тис. грн.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про затримання голови сільської ради в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення прокурором Сумської області Віталієм Матвійчуком посадовцю про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

9 thoughts on “На Ямпільщині викрито голову сільської ради, який отримав хабар за виділення земельної ділянки

  1. А мы на депутатов верхушки, президента жалуемся, что воруют, а начинать с низов надо!

    1. что там воровать в Княжичах!самая обыкновенная подстава!

      1. Что значит подстава?

        Ему насильно, что ли, деньги всучивали, а он руками и ногами отбивался? Может, еще и на взяткодателя заявление в органы подал после того, как ему деньги за решение вопроса предложили?

          1. Перевод стрелок — это типичный прием забалтывания темы. Так что давайте вернемся к нашему голове и обсудим тему подставы.

  2. Не он первый, не он и последний. Надёжный и проверенный способ. 🙂

Comments are closed.

error: Content is protected !!