Після відмови «Броусу» обслуговувати Ямпіль, в селищі створили комунальне підприємство для вивозу сміття (відео)

На минулому тижні шосткинське підприємство «Броус», яке в Ямпіль привела нова селищна влада, несподівано відмовилось надавати послуги з вивозу твердих побутових відходів в нашому населеному пункті.

Вивіз сміття в селищі був припинений на один день, після чого його почали здійснювати за допомогою комунального трактора. Але це лише тимчасове рішення, керівництво селища бачить вихід з проблеми у створенні власного комунального підприємства, яке б надавало такі послуги населенню. Саме для створення такого підприємства депутатів терміново зібрали на позачергову сесію селищної ради, яка відбулась 26 жовтня.

Спочатку селищний голова Ольга Губар переконувала, що вже друга за рік зміна надавача послуг вивозу сміття проводиться планово.

-Все почалось з того, що надавач послуги Сахошко Віталій Володимирович відмовився, а тому, доки створювалось комунальне підприємство, ми оголосили конкурс за яким зайшло підприємство тимчасово (ПП «Броус», -ред.) і зараз ми знову через конкурс будемо визначати надавача послуг і, сподіваємось, що це буде наше комунальне підприємство.

Щоправда, згодом Ольга Костянтинівна визнала, що відмова «Броусу» стала несподіванкою для селищної влади.

-У нас є лист-відмова від «Броусу». Після того, як це підприємство відмовилось, ми провели засідання комісії ТБНС, найняли по договору тракториста і зараз послугу оплачує Ямпільська селищна рада.

Комунальне підприємство «Ямпільське», яке створила Ямпільська селищна рада, розпочне свою діяльність з вивозу твердих побутових відходів в смт Ямпіль, – про це заявив начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою, комунальної власності та земельних відносин Артем Скорозвон.  

Новостворене підприємство отримає з селищного бюджету фінансову підтримку у розмірі 175 тисяч гривень,  крім того йому передадуть техніку, що перебуває у комунальній власності.  А от хто очолить КП «Ямпільське» наразі невідомо, директора підприємства своїм розпорядженням призначить селищний голова Ольга Губар.

9 thoughts on “Після відмови «Броусу» обслуговувати Ямпіль, в селищі створили комунальне підприємство для вивозу сміття (відео)

  1. спасибо за видео) только наверное зря комменты отключены. Все-таки кое-какая дискуссия под видео могла бы быть)

    1. Люди! Скажите спасибо Губарь что создаёт комунальне предприятие на местном уровне. Налоги будут оставаться в местном бюджете,а не по карманам ПП. Не критикуйте, а поддержите нашего Голову ОТГ.

  2. Гарна позиція ( щоб не сказати ох…на) ” всі питання до Броуса ” наша хата з краю. Ні дать, ні взять-господарники і професіонали.

  3. Так у нас еще кроме двух замов есть и два юриста. Просто капец.

    1. Ага, ежемесячная зарплата которых не меньше 10 тыс, а то может и больше. А толку от них-ноль.

  4. Вот если бы со своих заплатила, тогда да. А так🤢

  5. Сильно губу раскатали. Если будете приносить платёжки людям которые не пользуются вашими услугами, то обанкротитесь так как Броус и прочие. Нельзя хамством и наглостью заработать деньги в маленьком посёлке. Если человек подписал договор, то пожалуйста берите с него деньги. Если не подписывал, то гуляйте лесом. Правильно, что выделили 175 тысяч с бюджета. Теперь вы не имеете морального права рассылать всем подряд свои платёжки.

Comments are closed.

error: Content is protected !!