Мати загиблого військовослужбовця з с. Дорошівка Сергія Клочкова, Надія Григорівна, публічно заявила, що ніколи і нікому не пробачить смерті сина і, що це було умисне вбивство. Під час траурної церемонії жінка офіційно звернулась до Президента з вимогою провести об’єктивне розслідування загибелі Сергія і притягнути винних осіб до відповідальності. 

– Його вбили свої, пославши кулю у спину. Мало того, цілу добу його тримали не надаючи необхідної допомоги. Він стік кров’ю. На моє запитання чому це сталось, мені пояснили, що, ви бачите, банальний випадок – «нещасний случай», який може трапитися у будь-який момент у будь-якій військовій частині. І найстрашніше, мені сказали, що це куля його друга. Якщо у поняття дружби у нас вкладається куля в спину, то ті вороги, які у нас за лінією фронту, нам не потрібні – нас друзі перестріляють.

– Люди, нам говорять про те, що у нас організована армія, її немає. Пузаті командири зібрали молодь, яка там вбивається ними ціленаправлено. Я зараз офіційно звертаюся до Президента України та до Міністра Збройних Сил України і вимагаю об’єктивного розслідування цього факту. Вимагаю покарання всіх винних і я буду це питання до останнього свого подиху контролювати, – зазначила Надія Григорівна.


7 thoughts on “Мати загиблого військовослужбовця з Сумщини вимагає від Президента розслідування смерті сина

  1. В стране происходит глобальное преступление, соучастниками которого все также являются, и не надо просить правды. Мы её знаем, и кричим “Слава Україні!” …

  2. A вы почитайте внимательно и просмотрите обращение мамы… И я думаю вы все поймете.

  3. На фоне слёз матерей, простим парням продолжают приходить повестки в армию. И никто не знает, кого следующим привезут с АТО.
    Война на донбасе нужна лишь политикам, жирным сук@м, которые в мирном киеве продолжают строить себе замки и жить светской жизнью.
    Когда в очередной раз видишь слёзы родных погибших военных, хочется плюнуть в лицо нашему президенту за нашу новую жизнь.

Comments are closed.

error: Content is protected !!