(ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИПАДКИ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ, СПРИЧИНЕНОЇ КОРОНАВІРУСОМ COVID-19 ПО ЯМПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНУ СТАНОМ НА 02.11.2020!)

Епідеміологічна ситуація з поширення коронавірусної інфекції на території Ямпільського району погіршується. За інформацією Ямпільського районного лабораторного відділення Шосткинського міського відділу на сьогодні по району 25 осіб хворих на коронавірусну інфекцію. Деякі хворі чекають лабораторного підтвердження. Захворювання підтверджені по м. Дружба ,смт Ямпіль, смт Свеса, с. Орлівка, с. Марчихина Буда, с. Воздвиженське, с. Імшана. У більшості випадків це сімейні осередки, але зустрічаються і поодинокі випадки захворювання. 1 хворий госпіталізований, інші знаходяться на лікуванні в домашніх умовах. 39 осіб знаходяться на самоізоляції як контактні.

Станом на 02.11.2020 за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ямпільський район віднесено до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

error: Content is protected !!