В Орлівці син до смерті забив власну матір (відео)

Про це інформує відділ комунікації поліції Сумської області

Минулої ночі до чергової частини Шосткинського районного управління поліції надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої медичної допомоги з села Орлівка на Ямпільщині, про те що в одному з будинків медпрацівники виявили тіло 61-річної місцевої жительки.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо – оперативно група поліції Шосткинського РУП та працівники відділення поліцейської діяльності № 1 селища Ямпіль. Під час огляду померлої, на її тілі були виявлені множинні тілесні ушкодження, синці, гематоми.

Попередньо встановлено, що того вечора в приватному будинку загиблої гучно відпочивала компанія з кількох людей: 61-річна жінка, два її сини 39-ти та 35-ти років, а ще 38-річна сусідка по вулиці і 37-річний мешканець смт. Свеса. Після застілля та спільного вживання спиртних напоїв, в будинку між матір’ю та її старшим сином сталася сварка у ході якої він жорстоко побив жінку та залишив лежати на підлозі.

Тож медикам, які прибули за викликом лиш залишилося констатувати смерть жінки. Розтин тіла загиблої під час проведення судово-медичної експертизи підтвердив, що смерть людини настала внаслідок спричинення їй множинних тілесних ушкоджень, травмування внутрішніх органів та внутрішньої кровотечі.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

error: Content is protected !!