«Снаряд пролетів за метр від дитини». Що дружбяни розповідають про обстріл міста?

Дружбянин Артем Левенець показує нерозірваний снаряд біля сусідського будинку. Чоловік говорить, що росіяни умисно били по житловому сектору міста, поруч знаходиться школа та лікарня.

«Росіяни спочатку розбили села Кам’янку та Ромашкове, а потім почали бити по нам. Обстріл тривав біля двох годин, саме касетними боєприпасами, які вибухають у повітрі та спричиняють пожежі. Тут житловий сектор, поруч школа та лікарня, вони били по школі».

Ганна Маковець розповідає, що один зі снарядів пролетів за лічені метри від її одинадцятирічного сина Дмитра, коли родина намагалась сховатись у підвалі.

«Коли почали стріляти, то ми всі були в будинку і впали на підлогу. Потім почули вибухи десь далі і я покликала всіх спуститись у підвал. Мама моя перша спускалась, бо у неї ноги хворі, я за нею і кричу сину: «Дімулька, давай швидше». А тут цей вибух, такий неочікуваний. У мене розпочалась істерика, почала за сина переживати, а він кричить: «Мамуль, я живий». Коли вже спустились у підвал, то почули, що ще декілька разів десь вибухнуло».

За інформацією оперативного командування «Північ», в результаті обстрілу Дружби поранення отримала одна людина, ще одна отруїлась чадним газом. У місті пошкоджено багатоквартирний будинок та два приватні домоволодіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!