Мова йде про товарні станції, діяльність яких збиткова

Разом з тим, директор філії «Центр транспортної логістики» Олег Бондар стверджує, що Укрзалізниця не змушує такі станції закриватись, а шукає шляхи, щоб вони стали прибутковими.  

«Звідки взялася інформація про закриття 170 станцій? Ми провели зустрічі з кожним підприємством і елеватором. 29 станцій, які малоефективні і не можуть працювати краще, ми не забороняємо працювати і не змушуємо їх закриватися. Навпаки, ми допомагаємо на місцях начальникам станцій. Ми готові розробити з ними план дій», – констатував Олег Бондар.

Нагадаємо, на території Ямпільського району розташовані залізничні станції «Хутір Михайлівський», «Неплюєво», «Янпіль», «Свеса» та залізнична зупинка «Івотка».

1 thought on “Укрзалізниця збирається закрити малоефективні залізничні станції

  1. Зі станцій, що розташовані в Ямпільському районі збиткова тільки “Неплюєве”. Але наврядчи іі закриють, бо вона виконує функцію обгінного пункту. На ст. “Хутір-Михайлівський” обробляються вантажі з Росіі, плюс митний та прикордонний огляд, а також склад міндобрив. На ст. “Янпіль” погрузка в невеликій кількості деревини і зерна. Ну і на ст.” Свеса” погрузка деревини.

Comments are closed.

error: Content is protected !!