Олександр Деркач: в обласній раді опікуватимусь інтересами Ямпільщини

В Сумській обласній раді може зв’яжитись ще один близький до Ямпільського району депутат. Річ у тім, що у облраді точно буде представлена президентська партія «Слуга народу», а від неї балотується наш земляк  Олександр Деркач.

Якщо ямпільчани, які підтримують президентську політичну силу, поставлять позначку навпроти номеру 3 і його прізвища – він отримає можливість відстоювати інтереси району на обласному рівні. А проблеми Ямпільщини він знає дуже добре, адже постійно відвідує наш район і спілкується з людьми. Черговий раз Олександр відвідав Ямпіль напередодні, спільно з головою облдержадміністрації Романом Грищенком.

Олександре, які проблеми нашого району ти підніматимеш в облраді?

Звичайно, що на першому місці у мене стоїть питання ремонту доріг. У кожному населеному пункті нашого району люди питають про можливість проведення ремонту дороги. Я скажу прямо – така можливість зараз є. Ви бачите, як в рамках програми Володимира Зеленського «Велике будівництво»  була відремонтована дорога Шостка – Ямпіль і це реальний результат роботи нашої команди.

У наступному році ми плануємо продовжити ремонтні роботи на дорогах Ямпільського району.

Що може завадити?

Ви бачите, що зараз багато «старих» політичних сил працюють проти нашого Президента, на противагу їм Володимир Зеленський повинен мати потужну команду своїх представників в обласній раді. Якщо люди довірять мені стати депутатом, то я опікуватимусь проблемами півночі Сумщини і, зокрема, Дружбівської, Свеської та Ямпільської ОТГ.

Тож, шановні ямпільчани давайте не втратимо той шанс на зміни, які ми отримали після перемоги Володимира Зеленського. Нашій команді потрібна ваша підтримка і ми розраховуємо на кожного з вас! Тож, прийдіть на вибори 25 жовтня і проголосуйте за свого представника в обласній раді!

error: Content is protected !!