На вимогу депутатів скликають позачергову сесію Ямпільської районної ради

Чиновники настільки захопились передвиборчою кампанією, що ледь не залишили без заробітної плати працівників бюджетної сфери

Про це повідомив голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій Дворник

-З головою районної ради була домовленість, що сесію ради ми проведемо до 12 жовтня, – розповідає Сергій Іванович. – На неї мали винести ряд важливих питань. У тому числі, які стосувались виплати заробітної плати працівникам сфери освіти, культури та управління. Річ у тім, що через збільшення мінімальної заробітної плати, не вистачає коштів на виплату заробітної плати цим працівникам. Але досі ми так і не змогли провести сесію, бо голова ради пішла у відпуску.

Не зрозуміло хто зараз керує апаратом районної ради, бо немає ні голови, не заступника… Навіть опалення не включено у приміщені і для цього не підготовлені документи.

-Депутати, які цікавляться проблемами мешканців району, зібрали підписи з вимогою зібрати позачергову сесію і, відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування», голова ради тепер зобов’язана її скликати.

 

18 thoughts on “На вимогу депутатів скликають позачергову сесію Ямпільської районної ради

  1. Не зрозумїло,я заплутався…
    Вона професіонал чи господарник?
    Красива чи вумна? Чи хоть разорвись?)))

    1. Які ж це господарники коли навіть опалення у своєму приміщенні районної ради не змогли включити своєчасно? Вони господарники лише на плакатах і язикиом… Уявити що Губар оберуть селищним головою то хана Ямполю з такою господарницею…

  2. А шановній Ользі Костянтинівніі на це начхати. В неї передвиборча агітація.

  3. Сесія за результатами “перевиконання” могла бути проведена після колегії, яка була 13.10, а її рішення опубліковане 15.10(сайт Ямпільської РДА).Якби редакція опублікувала звернення РДА до районної ради про необхідність проведення сесії, то вище розміщена стаття не була б розцінена як політична агітація, і в подальшому не матиме наслідків, вибори пройдуть…, а то і підписи є. Немає підпису Панченко(голова бюджетного комітету), яка написала на своєму акаунті у фейсбук, що бюджет району було прийнято вперше із 100% забезпеченням на заробітну плату. Виходить Дврнік збирає собі премії(50 на 50, або нарахуємо і виплатимо, поділетесь, а якщо ні то і 50% мати не будете,схема стара як світ)

    1. Той хто пише під ніком Костя говорить дурниці…Панченко говорила про забезпеченнязаробітною платою працівників бюджетної сфери з початку року…Тоді не було рішення Уряду про збільшення мінімальної зарплати в результаті потрібно донараховувать більше 1200 тисяч грн. Ось тут прийшлось і збільшувать фонд оплати праці працівникам бюджетнної сфери…А дехто меле за якісь премії чі надбавки…В апараті райради чиновники її отримують . в тому числі і Ваша Губарь…а в адміністрації лише голі оклади…Скільки під час виборів йде всякої брехні…Ех люди..

      1. Не може бути донарахувань на 1млн 200 тисяч, при зростанні мінімалки на 277 гривень,не маніпулюйте. Надайте людям інформацію від розпорядників. Надайте інформацію про заборгованість по виплаті і тоді буде відомо про всяку брехню.

        1. Також долучилася різниця по тарифних розрядна…Вам так щось хочеться доказати…але ваш поїзд вже пішов…шановний Костя…

          1. Яка різниця? про що ви пишете? якщо “голий оклад” і всі премії отримала Губар то там тільки донарахування до мінімалки, тобто до 5000 і це ніяк не буде 1,2млн
            Бачу поїзд скоро буде на Суми через Білопілля. Доказувати не буду нічого, просто все буде моніторитись, кожна бюджетна копійка.

      2. Це ж говориться за районний бюджет ,а не за державний,з якого фінансується райдержадміністрації…незабезпеченість державного Панченко коли уходила залишила десь до 700 тисяч…таке говорилося на сесії райради..Яка ж тут премія тут на посадові поклади не вистачало..Ато вже переплутали і місцевий і державний бюджет..Аби не мовчки

        1. Винувата Панченко, що оставила, ніхто нічого не переплутав, постійно в районі виділяються кошти на заробітну плату адміністрації, в цьому немає нічого поганого, але коли коштів дає держава, а районні йдуть як бонус -то це вже інше

  4. Да не начхаты ей. Такие красивые фотки расставила на подставках на каждом углу в центре.А у нас на пенькозаводе нет.Ждем с нетерпением.

  5. Даже депутатів райради вже Губар дістала ..Депутати молодці

    1. Это не она достала, хотя есть моменты, а Дворник всех запугал, хочет виртуальное перевыполнение бюджета распределить до выборов, после 25 его никто не будет слушать, вопрос -как будут функционировать все бюджетные учереждения после выборов, когда основной источник наполнения районного бюджета ПДФО основными наполнителями уплачен за ноябрь, декабрь в сентябре-октябре?

  6. Какой молодец Дворник сумел за три месяца ” Всех запугать” Особенно в краю не пуганых…и..Бюджет выполняється и пере выполняеться и это хорошо. И если даже собраны на перед налоги и они поступили в бюджет района тоесть эти деньги уже лежат на счетах казначейства и тратятся на район и его проблемы… И причем тут Ваши выбори до способности председателя РДА выполнять бюджет и собирать деньги Деньги уже собраны и видать их больше чем раньше на счетах райбуджета.. И они реальные, а не вертуальные…А вам бы хотелось чтоб их собрали в декабре или январе следующего года когда или депутатов райсовета уже не будет или район будет ликвидирован..Кто то завистью болен или глупостью.. и он уже не знает до чего предраться…А Губарь улыбаэтся на каждом углу поселка которым руководит Цыбулько..

    1. Никто не придирается, людей, работающих в бюджетной сфере жалко.И до Дворника хорошо бюджет выполнялся,например, при Панченко или Палагине, только более прозрачно. А про виртуальность или реальность покажет декабрь.

      1. Віталій, про прозрачность во времена Панченко не смешите общественность…

Comments are closed.

error: Content is protected !!